ГАРНИТУРИ / СОФИ

Гарнитури

Функционални, удобни гарнитури дизајнирани за модерно и комфорно живеење. Секоја гарнитура има сопствена униканост и нуди различни можности.

ТРПЕЗАРИСКИ / КЛУБ МАСИ

МАСИ

Маси и клуб маси поизведени со висококвалитетни материјали кои ги следат трендовите за модерен дизајн. Кај масите со медијапан боењето на површините се врши со еко-бои и лакови кои ги исполнуваат сите еко-стандарди. Голем избор на модели кој се вклопуваат во секојдневното модерно живеење.

СТОЛИЦИ

СТОЛИЦИ

Модерен дизајн, исклучителна удобност и квалитетна изработка. Различни модели кои совршено ке се вклопат во секоја трпезарија.

ОСВЕТЛУВАЊЕ

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Тренди Ламби и Лустери со различни дизајни кои се вклопуваат во секој модерен амбиент.