Бастиа

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 285х170см

Полнење: Super Soft HR Пена

Гаранција: 3 години

69 700 ден


АГОЛ БАСТИА

Агол Бастиа Ексклузивност, стил и елеганција се рефлектирани во дизајнот на Бастиа. Нуди исклучителен комфор. Заобени наслони кои и даваат уникатен изглед и удобрност. Црни метални ногарки во мат финиш со модерен дизајн.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ ПЕРЛА

290x175

АГОЛ ЛЕГО

240х165

АГОЛ ФИУМЕ

292x236x105

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години