Фиуме

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 292x236x105

Полнење: Super Soft HR Пена

Гаранција: 3 години

73 000 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ БАСТИА

290х170

АГОЛ ПЕРЛА

290x175

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години