Кармен

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 285х255см

Полнење: HR Пена

ЦЕНА:

54 500 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ БАСТИА

290х170

АГОЛ ПЕРЛА

290x175

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години