Лего

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 240х165см

Длабочина на седиште: 80см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 215х165см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Опција за промена на агол, штоф и боја

37 000 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ ЛЕГО

Мала гарнитура со големи можности. Неговата мултифункционалност ви нуди можност за удобно живеење во мали простории. Лесно се трансформира во лежај и има дополнителен простор за складирање. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МЕРЛИНО

240х160

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година