Лукс

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 275х200см

Полнење: ПУ Пена

57 000 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ БАСТИА

290х170

АГОЛ СОФИЈА

290х210

АГОЛ КАРМЕН

285х255

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години