Мерлино

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 240х160см

Длабочина на седиште: 70см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 200х140см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена на агол, штоф и боја

34 000 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година