Мими Софт

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 260х200см

Длабочина на седиште: 70см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 220х140см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена на агол, штоф и боја

39 800 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ МИМИ СОФТ

Гарнитура која ви нуди комфорен простор за седење и спиење но и дополнителен простор за складирање. Едноставно се трансформира во удобен лежај за спиење. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ). Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ ДАРИЈА

300х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МЕРЛИНО

240х160

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година