Перла

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 287х173см

Полнење: Super Soft HR Пена

Гаранција: 3 години

69 700 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ ФИУМЕ

292x236x105

АГОЛ БАСТИА

290х170

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години