Софија

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 290х210см

Длабочина на седиште: 80см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 160х190см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Опција за промена на агол, штоф и боја

45 000 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ СОФИЈА

Гарнитура која ви нуди елегантен дизајн, максимално удобно седење, просторен лежај за спиење и простор за складирање. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ДАРИЈА

300х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година