Двосед Бастиа

ДВОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 185х100см

Длабочина на седиште: 60см

Висина на седиште: 45см

Полнење: Super Soft HR пена

Ногарки: Метални

Опција за промена на штоф и боја​

34 000 ден

ИЗРАБОТКА

ДВОСЕД БАСТИА

Уникатен дизајн на двосед со седечки дел кој е составен од Super Soft HR пена која нуди екстра удобно и меко седење. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ДВОСЕД ПЕРЛА

200х105

38 500 ден

ДВОСЕД ФЛИП ФЛОП

170х85

21 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 3 години