Двосед Перла

ДВОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 205х105см

Длабочина на седиште: 62см

Висина на седиште: 45см

Полнење: Super Soft HR пена

Ногарки: Метални

Опција за промена на штоф и боја​

38 500 ден

ИЗРАБОТКА

ДВОСЕД ПЕРЛА

Уникатен дизајн на двосед со седечки дел кој е составен од Super Soft HR пена која нуди екстра удобно и меко седење. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ДВОСЕД БАСТИА

185х100

34 000 ден

ДВОСЕД ФЛИП ФЛОП

170х85

21 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 3 години