Фотелја Бастиа

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 100х110см

Длабочина на седиште: 60см

Висина на седиште: 45см

Полнење: Super Soft HR пена

Ногарки: Метални

Опција за промена на штоф и боја​

22.600 ден

ИЗРАБОТКА

ФОТЕЛЈА БАСТИА

Уникатен дизајн на фотелја со седечки дел кој е составен од Super Soft HR пена која нуди екстра удобно и меко седење. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

ТРОСЕД БАСТИА СО 3 СЕДИШТА

230х100

ДВОСЕД БАСТИА

185х100