Фотелја Mарк

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 85х82см

Висина на наслон: 94см

Полнење: ПУ Пена

15 500 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ФОТЕЛЈА РИО

80х90

13 500 ден

ФОТЕЛЈА ФЛИП ФЛОП

100x85, 100x95

16 000 ден

ФОТЕЛЈА СОХО

70x68

16 200 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година