Фотелја Мериен

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Димензии на фотелја: 100х90см

Димензии на табуретка: 82х57см

Полнење: HR пена

Опција за промена на штоф и боја

Цена на фотелја:

18.200 ден

Цена на табуретка:

6.900 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ФОТЕЛЈА РИО

80х90

13 500 ден

ФОТЕЛЈА ФЛИП ФЛОП

100x85, 100x95

16 000 ден

ФОТЕЛЈА СОХО

70x68

16 200 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година