Фотелја Сохо

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 70х68см

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена на штоф и бајц на ногарки

16.200 ден

ИЗРАБОТКА

Фотелја Сохо

Фотелја со удобно седење и класичен дизајн. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ). Големиот асортиман на штофови и бајцови за ногарки ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Фотелја ПИ

70х70

Фотелја Флип Флоп

100х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

Фоелја Бастиа

100х100