Француски лежај ИМ

ЛЕЖАИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Димензии за нарачка: 140х200, 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

*Цените се однесуваат само за лежајот, БЕЗ НАДДУШЕК

ЦЕНА:

90x200-

100x200 -

120x200 -

140x200 -

160x200 -

180x200 -

21.000ден

22.000ден

26.500ден

29.500ден

30.500ден

31.500ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ АРТ

140х200, 160х200 и 180х200

ФРАНЦУСКИ ЛЕЖАЈ ИМ

90х200,100х200,120х200,140х200, 160х200, 180х200

ЛЕЖАЈ КОНЦЕПТ

140х200, 160х200 и 180х200