Клуб Маса Т-1

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Т-1

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

Ф-80

Ф-60

5 200 ден

4 800 ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Хобит

Ф = 50

7 210 ден

Клуб маса К-14

130х70

12 610 ден

Клуб маса К-10

120х70

16 950 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км