Индустриал 4

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Индустриал 4

Опција за промена на боја на плотна

Плотна: Медијапан

Ногарки: Метал

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х70 -

16.890ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Хобит

100х60

12 900 ден

Клуб маса Хобит

Ф = 50

7 210 ден

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

12 350 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км