Инекс 12/3

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

55х56х62

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

12.690ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса T-1

Ф-60 / 4800 ден

Клуб маса К-10

120х70

16 950 ден

Клуб маса Хобит

100х60

12 900 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км