Хобит

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Хобит

Димензии: 100х60 см

Плотна: Орев

Ногарки: Метал

ЦЕНА:

12.350ден

ИЗРАБОТКА

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Хобит

Ф = 50

7 210 ден

Клуб маса Индустриал 4

120х70

16 890 ден

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

12 350 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км