Хобит

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Хобит

Димензии: Ф = 50см

Плотна: Орев

Ногарки: Метал

ЦЕНА:

7.210ден

ИЗРАБОТКА

ХОБИТ

Уникатна клуб масичка со плотна од орев и метални ногарки.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Хобит

100х60

12 900 ден

Клуб маса Индустриал 4

120х70

16 890 ден

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

12 350 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км