Индустриал 3

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Индустриал 3

Опција за промена на боја на плотна

Плотна: Медијапан

Ногарки: Метал

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

59 см -

10.940ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Индустриал 1

Ф=40

9 750 ден

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

12 350 ден

Клуб маса Хобит

Ф = 50

7 210 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км