Индустриал 1

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Индустриал 2

Опција за промена на боја на плотна

Плотна: Медијапан

Ногарки: Метал

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

Ф = 40 -

9.750ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

12 350 ден

Клуб маса Индустриал 3

59 см

10 940 ден

Клуб маса Хобит

Ф = 50

7 210 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км