К-10

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса К-10

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х70 -

16.950ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса T-1

Ф-60 / 4800 ден

Клуб маса К-14

130х70

12 610 ден

Клуб маса Индустриал 4

120х70

16 890 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км