К-14

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса К-14

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

130х70 -

12.610ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса T-1

Ф-60 / 4800 ден

Клуб маса К-10

120х70

16 950 ден

Клуб маса Т-3

100х65 / 8 950 ден
120х80 / 10 900 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км