Малдив

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Малдив

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

100х70х50 -

120х80х40 -

140х80х40 -

11.500ден

11.890ден

13.700ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Т-5

100х65 / 10 950 ден
120х80 / 11 880 ден

Клуб маса Т-3

100х65 / 8 950 ден
120х80 / 10 900 ден

Клуб маса T-1

Ф-60 / 4800 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км