Металум

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Металум

Опција за промена на бајц на плотна

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Метални

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х80х40 -

14.100ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ ЗА ПЛОТНА

Големиот избор на бајцови за плотна ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Лода

120х80

11 950 ден

Клуб маса Анкона

115х75 / 12 300 ден
140х80 / 14 300 ден

Клуб маса Т-4

120х80

10 930 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км