Отоман

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Отоман

Опција за промена на бајц на плотна

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Метални

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х80х40 -

14.370ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ ЗА ПЛОТНА

Големиот избор на бајцови за плотна ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Т-5

100х65 / 10 950 ден
120х80 / 11 880 ден

Клуб маса Т-3

100х65 / 8 950 ден
120х80 / 10 900 ден

Клуб маса Малдив

100х70 / 11 500 ден
120х80 / 11 890 ден
140х80 / 13 700 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км