Кањон

Теписи

Previous
Next

Димензии и цени :

160 Х 230 см = 20 350 ден

133 X 195 см = 14 345 ден

Состав :

55% Полиестер, 45 ПП Хитсет

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АРГЕНТУМ

МАТРИКС

ТИВОЛИ