Матрикс

Теписи

Previous
Next

Димензии и цени :

200 Х 290 см = 18 386 ден

160 Х 230 см = 11 666 ден

135 Х 195 см = 8 347 ден

Состав :

100% Вискоза - Растително влакно

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТИВОЛИ

АРГЕНТУМ

КАЊОН