Лежај Арт

ЛЕЖАИ

Димензии и спецификации

Лежај Арт

Со вграден душек со Бонел жичано јадро

Димензии за нарачка: 140х200, 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

ЦЕНА:

120x200 -

140x200 -

160x200 -

180x200 -

26.500ден

29.500ден

30.500ден

31.500ден

ИЗРАБОТКА

ЛЕЖАЈ АРТ

Големиот избор на бои и штофови ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата спална соба.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ ЛОРД

140х200, 160х200 и 180х200

НАДДУШЕК МЕМОРИ

140х200х4, 160х200х4 и 180х200х4

ЛЕЖАЈ КОНЦЕПТ

140х200, 160х200 и 180х200