Лежај Латофлекс

ЛЕЖАИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Лежај Латофлекс

Димензии за нарачка: 140х200, 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

Ногарки: Метал

*Цените се однесуваат само за лежајот, без душек

ЦЕНА:

120x200 -

140x200 -

160x200 -

180x200 -

26.500ден

29.500ден

30.500ден

31.500ден

ИЗРАБОТКА

ЛЕЖАЈ КОНЦЕПТ

Големиот избор на бои и штофови ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата спална соба.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ ЛОРД

140х200, 160х200 и 180х200

ДУШЕК КОМФОРТ

140х200х27, 160х200х27 и 180х200х27

ЛЕЖАЈ АРТ

140х200, 160х200 и 180х200