Лежај Лорд

ЛЕЖАИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Лежај Лорд

Со вграден душек со Бонел жичано јадро

Димензии за нарачка: 140х200, 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

*Цените се однесуваат само за лежајот, БЕЗ НАДДУШЕК

ЦЕНА:

100x200 -

120x200 -

140x200 -

160x200 -

180x200 -

22.000ден

26.500ден

29.500ден

30.500ден

31.500ден

ИЗРАБОТКА

ЛЕЖАЈ ЛОРД

Големиот избор на бои и штофови ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата спална соба.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ АРТ

120x200, 140х200, 160х200 и 180х200

ФРАНЦУСКИ ЛЕЖАЈ ИМ

90х200,100х200,120х200,140х200, 160х200, 180х200

ЛЕЖАЈ КОНЦЕПТ

140х200, 160х200 и 180х200