Лустер CONSETT 1

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Димензии и спецификации

Лустер CONSETT 1

Димензии: 110x30

Материјал: Метал и бетон

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

2.390ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба-никел UPSTREET

Лустер CONSETT

Лустер MARAZIO