Лустер CONSETT

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Димензии и спецификации

Лустер CONSETT

Димензии: 110x30

Материјал: Метал

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

2.610ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Лустер CONSETT 1

Подна ламба COVALEDA

Лустер MARAZIO