Лустер MARAZIO

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Лустер MARAZIO

Димензии: 78x36x150см

Можност за подесување на висината

Материјал: Метал

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

11.930ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Лустер CONSETT 1

Лустер CONSETT

Подна ламба CANINGTON