Мега тросед Бастиа

ТРОСЕДИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 230х100см

Длабочина на седиште: 60см

Висина на седиште: 45см

Полнење: Super Soft HR пена

Ногарки: Метални

Опција за промена на штоф и боја​

47 000 ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД МАРИЈА

230 х 100
70 см длабочина на седиште

23 500 ден

230 х 110
80 см длабочина на седиште

25 500 ден

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215 х 100
70 см длабочина на седиште

23 700 ден

215 х 110
80 см длабочина на седиште

25 700 ден

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

26 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА И МОНТАЖА

До 10км 1500 ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 3 години