Подна ламба CAMPORALE

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Подна ламба CAMPORALE

Димензии: 154x45см

Материјал: Метал, дрво и текстил

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

7.500ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба BIDFORD

Подна ламба-хром UPSTREET

Подна ламба CANINGTON