Подна ламба CLARENZO

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Димензии и спецификации

Подна ламба CLARENZO

Димензии: 144x34см

Материјал: Метал, дрво и текстил

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

4.000ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба CAMPORALE

Подна ламба-никел UPSTREET

Подна ламба CLARENZO