Столна ламба COVALEDA

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Столна ламба COVALEDA

Димензии: 164х55см

Материјал: Метал и дрво

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

11.820ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба BIDFORD

Подна ламба-хром UPSTREET

Подна ламба CANINGTON