Подна ламба HORNWOOD​

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Подна ламба HORNWOOD

Димензии: 140x230см

Материјал: Метал и дрво

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

4.440ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба-никел UPSTREET

Подна ламба CHESTER

Подна ламба BIDFORD