Подна ламба-никел UPSTREET

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Подна ламба-никел UPSTREET

Димензии: 150x98см

Материјал: Метал, дрвo и никел

Производство: EGLO Австрија

ЦЕНА:

9.160ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Подна ламба-хром UPSTREET

Подна ламба COVALEDA

Подна ламба CHESTER