We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

АГОЛ БАСТИА

290х170

СЕДЕЧКА ГАРНИТУРА

АГОЛ ПЕРЛА

290x175

СЕДЕЧКА ГАРНИТУРА

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ДАРИЈА

300х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МЕРЛИНО

240х160

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

Голем избор на бои и штофови!

Изберете го совршениот материјал за вашите потреби и стил на ентериер. Нашата палета располага со повеќе од 10 стандардни и водоодбивни штофови и повеќе од 200 бои кои ке го претворат производот во уникатно парче мебел.

ТРОСЕДИ

ТРОСЕД БАСТИА СО 3 СЕДИШТА

230х100

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

ТРОСЕД МАРИЈА

235х100

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215х110

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

ДВОСЕДИ

ДВОСЕД БАСТИА

185х100

ДВОСЕД ПЕРЛА

200х105

ДВОСЕД ФЛИП ФЛОП

170х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ФОТЕЛЈИ

ФОТЕЛЈА БАСТИА

100х100

ФОТЕЛЈА МЕРИЕН

100х90

ФОТЕЛЈА СОХО

70x68

ФОТЕЛЈА РИО

80х90

ФОТЕЛЈА ФЛИП ФЛОП

100х85

ФОТЕЛЈА КОРОНА

80х70

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ТАБУРЕТКИ

ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

70х70

ТАБУРЕТКА ЗИПЕР

45х45