Стол Аксел

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Спецификации

Барски стол со опција за прилагодување на висината на седење (од 60 до 80 см)

ЦЕНА:

4.700ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

БАРСКИ СТОЛ

Стол Кандино

Стол З-14

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км