Стол Кандино

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол Кандино

Ограничени бои на штоф

Ногарки: Метални

ЦЕНА:

4.500ден

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-19

Стол З-14

Стол З-09

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км