Стол Манзано

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Спецификации

Стол Манзано

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

4.780ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-11

Стол З-10

Стол З-15

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км