Стол З-09

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-09

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

4.630ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

СТОЛ З-15

СТОЛ З-14

Стол Кандино

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км