Стол З-14

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-14

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

3.060ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Кандино

Стол З-19

Стол З-17

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км