Стол З-15

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-15

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

4.990ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-18

Стол З-10

Стол З-11

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км